FDF Familie

Familie FDF

FDF er traditionelt set for 5. årige og opefter. De seneste år har flere kredse dog åbnet op for klasser med 0-4 årige ifølge med forældre og eventuelt søskende. Her på siden kan du finde inspiration til netop dette arbejde.

Familielejr

Til sommer afholder FDF familielejr for både FDF-familier og ikke-FDF-familier, som har lyst til at tilbringe en uge sammen i det midtjyske søhøjland på FDF Friluftscenter Sletten. Du kan læse mere om familelejren her på siden.

Indbydelse

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Vi sætter fælleskabet i fokus