Hånd - Yw ( hånd - øje)

I denne leg handler det om at kunne udtrykke sig kunstnerisk eller være kreativ når i får en seddel og skal vise hvad der står på sedlen overfor de andre.

Indsendt af Jesper C. Nielsen

Beskrivelse

Deltagerne deles i grupper på 4 – 5 personer. Hver gruppe får udleveret en stak sedler, som de skal placere mellem to legemsdele i takt med, at læreren råber kombinationer på legemsdele op. Kombinationerne kan for eksempel være: ”hånd – øje”, ”fod-nakke” eller ”navle – næse”. Hvis et hold taber en seddel, går de ud af legen – legen slutter enten, når der kun står et hold tilbage eller efter et afgrænset tidsrum for eksempel 5 minutter.

Der gives point efter, hvor mange sedler gruppen lykkedes med at få placeret og eventuelt for kunstnerisk udtryk eller kreativitet i placeringen. En masse sedler påskrevet legemsdelskombinationer, som for eksempel "hånd - øje", "fod - nakke", "navle - næse" og så videre.

Bemærkning

Variationsmuligheder: Holdene kan eventuelt få udleveret en stak med sedler, hvorpå der er skrevet legemsdelskombinationer og så konkurrere om, hvem der lykkes med at have flest placeret efter 3 minutter. Kombinationerne kan råbes op på et fremmedsprog.

Deltagere

8 - 16 personer

Alder

5 - 11 år

Varighed

5 - 10 min.

Inde/ude

Indendørs

Materialer

1 styk blyant
1 styk papir