Chokoladefondue

Lav den lækre dessert over Trangia.

Indsendt af Jens Imer

Mødeaktivitet

Chokoladefondue

Næsten alt kan laves på trangia – kun fantasien sætter grænser.

Opskriften på chokoladefondue:
1 plade kogechokolade
Frugt i store tern (jordbær, banan, pærer, ananas eller hvad man nu synes)
Hakkede nødder/kokosmel/krymmel/hakkede mandler med mere.

Chokoladen smeltes i den lille gryde, som er sænket i småkogende vand i den store gryde.
Herefter dyppes frugtstykkerne i chokoladen, og vendes eventuelt i kokosmel eller ligende.

Deltagere

2 - 50 personer

Alder

14 - 18 år

Varighed

15 - 60 min.

Materialer

1 pose kogechokolade
20 styk diverse frugt og tilbehør

Deltagere

2 - 50 personer

Alder

14 - 18 år

Varighed

15 - 60 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs