Skaldyrssymfoni

Natmad

Denne ret består af forskillige slags skaldyr.

Indsendt af

Beskrivelse

Hvis rejerne der ikke er kogte, de koges i ca. 2 min i let saltet vand.

Hak løgene og steg dem i lidt olie.

Tilsæt de rensede muslinger og steg dem med i ca. 2 min.

Tilsæt hvidvin og kog under låg til alle muslingerne har åbnet sig, ca. 5 min.

Sigt hvidvin fra og pisk den kolde smør ned i den.

Server muslingerne i skåle sammen med fonden.

Server rejer og kreps sammen på et stort fad, med dild og citron.

Bemærkning

Tilbehør: Flutes, dild og 2 citroner.

Deltagere

10 - 10 personer

Varighed

60 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs

Materialer

1000 gram rejer
10 styk kreps
1000 gram blå muslinger
1 styk løg
4 fed hvidløg
3 deciliter hvidvin
0,5 pakke smør
1 pose flute
1 bundt dild
2 styk citroner