Lune abrikoser med mascarponecreme

Desserter|Trangiadesserter

Lækker dessert med abrikoser, creme og knuste makroner.

Indsendt af

Beskrivelse

Bland vanillemarv, sukker og vand i en gryde og giv det et opkog. Halver abrikoserne og kasser stenene. Vend abrikoserne i den varme sukkerlage, lad dem simre 3 min. og tag dem af varmen.

Pisk mascarponeosten sammen med fintrevet citronskal, flormelis og æggeblommer. Pisk æggehviderne stive og vend dem i cremen. Anret abrikoserne med creme og drys med knuste makroner

Deltagere

4 - 4 personer

Varighed

20 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs

Materialer

1 styk stang vanille
1.5 deciliter sukker
1.5 deciliter vand
750 gram abrikoser
150 gram mascarpone
1 styk citron
3 spsk flormelis
2 styk pasturiseret æggeblomme
1.5 styk pasteuriserede æggehvide
4 styk makroner