Kylling i wok
Den varme mad
Indsendt af
Beskrivelse
Ingefær og hvidløg hakkes.
I stedet for chile kan bruges chilipasta.
I stedet for kyllingefillet kan bruges andet.
Kødet skæres i tynde strimler.
Champignon skæres i skiver.
Bladselleri skæres i tynde skrå skiver.
Rødløg skæres i tynde skiver på langs.
I stedet for spidskål, kan bruges kinakål.
Kål fintsnittes.
Bland en sauce af de første 6 ingredienser og lad den trække mens retten tilberedes. Steg kødstrimlerne i 1 tsk olie ved høj varme i en wok eller slip-let pande, til de har taget lidt farve, ca. 2 min. Tag kødet op og tilsæt lidt mere olie. Steg grønsagerne til de er møre og faldet lidt sammen. Bland kødet i og hæld saucen over. Varm retten igennem og server med løse ris.
Deltagere
10 - 10 personer
Varighed
45 min.
Inde/ude
Indendørs
Udendørs
Materialer
3 fed
hvidløg
6 skiver
ingefær
6 spsk
sojasovs
3 spsk
mangochutney
3 deciliter
vand
1 smule
chili
600 gram
kyllingekød
400 gram
champignon
6 styk
bladselleri
3 styk
rødløg
400 gram
spidskål
600 gram
asmati ris