Kylling i wok

Den varme mad

Wok med kylling og grønsager.

Indsendt af

Beskrivelse

Ingefær og hvidløg hakkes.

I stedet for chile kan bruges chilipasta.

I stedet for kyllingefillet kan bruges andet.

Kødet skæres i tynde strimler.

Champignon skæres i skiver.

Bladselleri skæres i tynde skrå skiver.

Rødløg skæres i tynde skiver på langs.

I stedet for spidskål, kan bruges kinakål.

Kål fintsnittes.

Bland en sauce af de første 6 ingredienser og lad den trække mens retten tilberedes. Steg kødstrimlerne i 1 tsk olie ved høj varme i en wok eller slip-let pande, til de har taget lidt farve, ca. 2 min. Tag kødet op og tilsæt lidt mere olie. Steg grønsagerne til de er møre og faldet lidt sammen. Bland kødet i og hæld saucen over. Varm retten igennem og server med løse ris.

Deltagere

10 - 10 personer

Varighed

45 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs

Materialer

3 fed hvidløg
6 skiver ingefær
6 spsk sojasovs
3 spsk mangochutney
3 deciliter vand
1 smule chili
600 gram kyllingekød
400 gram champignon
6 styk bladselleri
3 styk rødløg
400 gram spidskål
600 gram asmati ris