Brombær braiseret nakkefilet
Svinekød
Indsendt af
Beskrivelse
Skær nakkefilen i 10 skiver og steg den i olie. Rens og skær grøntsagerne i skiver, steg dem med i gryden ved høj varme. Tilsæt bouillonterninger, timian og vand til det dækker. Kog retten i 1 time. Sigt fonden fra og jævn med maizena, pisk til sidst smør og brombær i. Server det hele sammen.
Bemærkning
Tilbehør: Råstegte kartofler.
Deltagere
10 - 10 personer
Varighed
120 min.
Inde/ude
Indendørs
Udendørs
Materialer
1200 gram
nakkefilet
200 gram
brombær
4 styk
gulerødder
2 styk
persillerødde
2 styk
løg
4 fed
hvidløg
0.25 bundt
timian
3 styk
bouillonterninger
1 smule
maizena
100 gram
smør