Ladekage a la Sletten

Bagning

bradpande kage a la sletten

Indsendt af

Beskrivelse

200 g margarine, 7 spsk kaffe, 2½ spsk kakao, 3 spsk vanilje, 5 dl kokosmel og 7½ dl flormelis bruges til glasur.

Sukker og æg piskes hvidt og skummende.

Mel, vanille, kakao og bagepulver blandes og vendes i æggemassen skiftevis med kaffen.

Til sidst tilsættes det smeltede smør.

Bages i smurt bradepande 20-30 min. ved ca. 180.

Efter afkøling påsmøres glasuren, som er varmet op i en gryde.

Deltagere

10 - 10 personer

Varighed

60 min.

Inde/ude

Indendørs

Materialer

5,75 deciliter sukker
4 styk æg
0,75 deciliter kaffe
7,5 deciliter mel
4 tsk vanilje
3 spsk kakao
4 tsk bagepulver
300 gram margarine
200 gram margarine
7 spsk kaffe
2,5 spsk kakao
3 spsk vanilje
5 deciliter kokosmel
7,5 deciliter flormelis