Medister
Kødretter
Indsendt af
Beskrivelse
Til en stor medister:
Kød og spæk hakkes 2 gange og æltes godt med salt, peber, krydderier og så meget bouillon, at farsen bliver som en lind grød.
Stop den i medistertarme og prik dem under stopningen, så der ikke bliver luft i pølserne. Tarmene må ikke fyldes for hårdt, kun ca. en tredjedel, da de ellers vil revne ved kogningen.
Pølserne må ikke koge stærkt, men kun holdes lige under kogepunktet, i ca. 10 minutter, så revner de ikke. Du kan også nøjes med at stege medisterpølsen.
Steg derefter medisterpølsen i smør. Prik huller i medisteren.
Deltagere
6 - 6 personer
Varighed
120 min.
Inde/ude
Indendørs
Materialer
750 gram
nakkekam
750 gram
oksemellemskært
200 gram
spæk
0.5 tsk
koriander
0.5 tsk
ingefær
1 tsk
allehånde
0.5 tsk
muskatnød
6 deciliter
bouillon
5 meter
svinetarm