Dampet rødtunge med kinareje og kaviar

Den varme mad|Fisk

Dampet rødtunge med kinareje og kaviar er en god forret.

Indsendt af

Beskrivelse

Rødtungefileten gnides med salt og peber og rulles om en kinareje, så halen af rejen stikker op (holdes sammen med en tandstik). Sættes på panden, grøntsagsbouillion hældes ved.
Fisken dampes evt. i flere omgange bouillion. Den lille gryde sættes over fisken, så dampen bliver indeni. Når fisken er næsten mør, og det meste af boulionen er dampet væk, hældes fløde, salt, peber ved, og fisken dampes færdig.

Serveres med kaviar.

Bemærkning

Tilbehør: Kaviar

Deltagere

1 - 1 personer

Varighed

30 min.

Inde/ude

Indendørs

Materialer

0,5 styk
1 styk kinarejer
1 knap salt
1 smule peber
1 smule bouillon
1 smule fløde