Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er blandt andet friluftsliv, musik og leg.

Kredsens hjemmeside

Her kan man følge livet i kredsen via tekst og billeder. Fakta oplysninger om kreds, klasser, mødetider, LUPPEN m.m. bliver løbende opdateret. 
Hvis du har informationer, fotos, nyheder m.m., som skal på hjemmesiden, så send mig en e-mail jke@mvbmail.dk.

Med venlig hilsen

Jens Kristian Eriksen
Webmaster

Kalender

Kalender

Her har vi vores kalender hvor du kan se hvad der foregår.

FDF - eventyret begynder her

Velkommen til FDF Thisted 1. kreds. Vi bor i et spændende hus i 3 etager på Møllevej 24 a. Her er et mylder af børn og unge på vore mødeaftner onsdag og torsdag.

I FDF laver vi mange forskellige ting. Vi laver ofte bål, tager på løb og løser opgaver, hører historier, klatrer, spiller teater, leger, lærer at bruge økse og dolk.

I FDF har vi plads til alle børn og unge, som har lyst til at være med i meningsfyldte aktiviteter i et godt kammeratskab sammen med engagerede ledere. 

Vil du være med?

FDF vil have Thisted til at lege mere

FDF har siden 2010 sat fokus på legen med Legens Dag. I år forærede FDF Thisted 1 i anledningen af Legens Dag lørdag den 2. september en legestander til byen. Standeren er nu på plads på legepladsen i Christiansgave og placeret der et år frem.

Standeren kaldes Go Play og er en samling med 12 postkort, som man bare kan tage. På hvert kort er beskrevet en leg. Legene er målrettet børn og unge – men voksne kan også lege med! Antallet af deltagere varierer fra tre personer til 30 eller flere, så det er nemt for alle at finde en leg, der passer. 

– Vi i FDF mener, at legen er vigtig. Den fremmer egenskaber som nysgerrighed, kreativitet, mod, fantasi, respekt, glæde, spontanitet og ansvar – og så er det sjovt! FDF vil gerne inspirere børn, unge og voksne til at lege mere, og derfor sætter vi nu gang i legen i Thisted med de her 12 lege, siger kredsleder Mathias Badstue.

Kortene er gratis, og Thisted Kommune har indgået et samarbejde med FDF, der betyder at standeren vil stå i Christiansgave det næste år. Så mangler man lige en idè til en leg til børnefødselsdagen, eller vil prøve noget nyt på turen til legepladsen, kan man bare snuppe et kort fra Go-play standeren. FDF Thisted 1 vil løbende fylde nye kort i standeren hele året.

– I FDF elsker vi at lege på tværs af alder, og møde nye venner i det fællesskab, der opstår i legen. Det håber vi også, at byen vil opleve, når de tager standeren i brug. Leg i FDF betyder, at voksne tager del i legen og leger med, så hermed en opfordring til de voksne om også at lege løs, siger han.

(Foto taget af Christian Nyby)