Kartofler med røde chilier

Made In India - Missionsprojekt

Stegte kartofler med orientalske krydderier.

Indsendt af

Beskrivelse

Man serverer kogte ris til denne ret. Det er ikke ualmindeligt at få flere retter på en gang. Eksempelvis en med kartofler og en med kylling.

  1. Kom kartoflerne i en gryde med letsaltet vand og kog dem i 10 – 12 minutter til de er bløde, men stadig faste. Fjern gryden fra varmen og hæld vandet fra.

  2. Opvarm olien på en dyb stegepande. Skru ned til jævn varme og tilsæt frisk chili, spidskommen, fennikel, ko-riander og salt. Svits i 30 sek.

  3. Kom løget i. Steg det til det er gyldent. Tilsæt kartofler, tørret chili og friske hakkede korianderblade. Kog ved meget svag varme under låg i 5 – 7 minutter. Server retten brandvarm.

Deltagere

10 - 10 personer

Varighed

20 min.

Inde/ude

Indendørs
Udendørs

Materialer

35 styk kartofler
5 spsk olie
1.5 tsk chili
1.5 tsk spidskommen
1.5 tsk fennikelfrø
1.5 tsk korianderfrø
2.5 spsk salt
3 styk løg
5 styk chili
2.5 spsk korianderblade