Kartofler med røde chilier
Made In India - Missionsprojekt
Indsendt af
Beskrivelse
Man serverer kogte ris til denne ret. Det er ikke ualmindeligt at få flere retter på en gang. Eksempelvis en med kartofler og en med kylling.
Kom kartoflerne i en gryde med letsaltet vand og kog dem i 10 – 12 minutter til de er bløde, men stadig faste. Fjern gryden fra varmen og hæld vandet fra.
Opvarm olien på en dyb stegepande. Skru ned til jævn varme og tilsæt frisk chili, spidskommen, fennikel, ko-riander og salt. Svits i 30 sek.
Kom løget i. Steg det til det er gyldent. Tilsæt kartofler, tørret chili og friske hakkede korianderblade. Kog ved meget svag varme under låg i 5 – 7 minutter. Server retten brandvarm.
Deltagere
10 - 10 personer
Varighed
20 min.
Inde/ude
Indendørs
Udendørs
Materialer
35 styk
kartofler
5 spsk
olie
1.5 tsk
chili
1.5 tsk
spidskommen
1.5 tsk
fennikelfrø
1.5 tsk
korianderfrø
2.5 spsk
salt
3 styk
løg
5 styk
chili
2.5 spsk
korianderblade