Æblestænger

Bagning

Ovnbagt lækre æblestænger.

Indsendt af

Beskrivelse

Det ½ kg æbler er til fyld. Lidt mel tages fra, resten af melet sigtes med bagepulver. Heri smuldres margarinen og sukkeret tilsættes. Dejen slås sammen med mælk og sammenpisket æg. Den æltes og udrulles i strimler, 16 cm brede. Fint snittede æblestykker lægges på den ene halvdel, drysses med sukker, og den anden halvdel lægges over, og dejen trykkes sammen i kanten med en gaffel.

Pensles med sammenpisket æg og drysses med sukker. Bages ca. 15 minutter ved 200.

Deltagere

10 - 10 personer

Varighed

30 min.

Inde/ude

Indendørs

Materialer

500 gram mel
6 teske bagepulver
150 gram margarine
150 gram sukker
1 dl mælk
2 styk æg
500 gram æbler