Grøntsagssuppe
Supper
Indsendt af
Beskrivelse
Hvidløg og porrer eller løg svitses i lidt olie. Vand og linser tilsættes. Grøntsagerne og chili tilsættes sammen med laurbærblade. Suppen simrekoger ca. 15-20 minutter, og smages til med krydderier.
Suppen kan varieres i det uendelige. Ovenstående er blot et eksempel – brug hvad du har i køkkenet, og de krydderier, du godt kan lide.
Deltagere
4 - 4 personer
Varighed
30 min.
Inde/ude
Indendørs
Materialer
1 dåse
flåede tomat
1 dåse
tomatkoncentrat
3 styk
porrer
3 fed
hvidløg
1 smule
jomfruolivenolie
1 styk
hvidkål
3 dl
linser
2 styk
gulerødder
1 smule
bladselleri
1 styk
grøn peberfrugt
2 styk
grøntsagsbouillon terninger
1 og en halv liter
vand
1 styk
chili
1 smule
timian
1 smule
salt og peber