Bulgursalat med abrikoser og pinjekerner
Salater
Indsendt af
Beskrivelse
Abrikoserne udblødes i vand et par timer, hvis de er meget tørre (ellers ikke), og skæres i små terninger. Bulguren overhældes med kogende vand og trækker i 30 minutter under låg, og skal derefter dryppes godt af i en sigte.
Pinjekernerne ristes på en tør, hed pande, til de er gyldne. Rør i dem undervejs.
Krydderurterne hakkes fint, og dressingen blandes af olie, citronsaft, salt og peber.
Alt blandes sammen og smages til.
Deltagere
4 - 4 personer
Varighed
50 min.
Inde/ude
Indendørs
Materialer
4 dl
vand
250 gram
bulgur
150 gram
hakkede tørrede abrikoser
5 spiseske
pinjekerner
8 spiseske
persille
2 spiseske
frisk mynte
5 spiseske
jomfruolivenolie
2 spiseske
citronsaft
1 smule
salt
1 smule
peber