Bulgursalat med abrikoser og pinjekerner

Salater

En frisk salat med blandt andet bulgur, abrikoser og pinjekerner.

Indsendt af

Beskrivelse

Abrikoserne udblødes i vand et par timer, hvis de er meget tørre (ellers ikke), og skæres i små terninger. Bulguren overhældes med kogende vand og trækker i 30 minutter under låg, og skal derefter dryppes godt af i en sigte.

Pinjekernerne ristes på en tør, hed pande, til de er gyldne. Rør i dem undervejs.

Krydderurterne hakkes fint, og dressingen blandes af olie, citronsaft, salt og peber.

Alt blandes sammen og smages til.

Deltagere

4 - 4 personer

Varighed

50 min.

Inde/ude

Indendørs

Materialer

4 dl vand
250 gram bulgur
150 gram hakkede tørrede abrikoser
5 spiseske pinjekerner
8 spiseske persille
2 spiseske frisk mynte
5 spiseske jomfruolivenolie
2 spiseske citronsaft
1 smule salt
1 smule peber